Nieuw herkenningsbord monumenten

 

Het stadsbestuur van Vilvoorde doet als eigenaar van heel wat monumenten mee aan de communicatieactie van het Agentschap Onroerend Erfgoed. De Vlaamse Regering heeft namelijk, samen met Nederland, een nieuw herkenningsteken voor beschermd onroerend erfgoed ontworpen. Een wit-geel bordje vervangt voortaan het oude blauw-witte schildje. Vilvoorde telt 17 beschermde monumenten en 10 landschappen, dorps- of stadszichten.

Eigenaars van beschermde monumenten die nog geen nieuw herkenningsbordje hebben ontvangen, kunnen dit steeds laten weten via tel.: 02 255 45 45 of e-mail: jona.broothaerts@vilvoorde.be.

Schepen voor openbare werken, wijkzorg en groen Katrien Vaes en schepen voor burgerzaken, cultuur en feestelijkheden Johan Serkeyn hebben een selfie genomen vóór het gerenoveerde administratief centrum Mattenkot met het nieuwe bordje en hebben deze op de website van het Agentschap gepost.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise