Vloer sporthal Vilvoorde weer bespeelbaar

De vloerperikelen in de stedelijke sporthal op het Slachthuisplein zijn van de baan. De parketvloer kwam afgelopen week voor de tweede maal in 6 weken tijd naar boven.

Hierdoor vormde zich een bult in de parketvloer over de hele lengte van de zaal. Uiteraard was dit problematisch voor basketbalclub Bavi Vilvoorde aangezien hierdoor alle thuiswedstrijden moesten afgelast worden.

Al het nodige werd dan ook gedaan om het probleem zo snel als mogelijk op te lossen. De bult ontstond omdat de vloer geen ruimte meer had om uit te zetten. Langs weerszijden van de vloer werd 3 centimeter weggehaald, waardoor de vloer opnieuw meer speling heeft.

Deze werken werden uitgevoerd door de firma die de vloer ooit plaatste en in 2012 renoveerde in het kader van de verandering van de belijning van de basketbalvelden opgelegd door de Vlaamse Basketbal Liga.

Door deze actie is de vloer weer gezakt en dus terug perfect bespeelbaar. Er is bovendien voldoende speling overgebleven aan weerszijden om eventuele bijkomende uitzetting van het parket verder op te vangen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise