Jong VLD van start in Ternat

Op vrijdagavond 19 mei werd Jong VLD Ternat voorgesteld aan pers en publiek. De Jong VLD’ers wordt gesteund door een groep zeer enthousiaste jongeren. Er werd meteen ook een bestuur gekozen. Dante Van Wilderen wordt voorzitter, Yasmine Verhofstadt ondervoorzitter en  Robin Oplichtenberg secretaris.

Jong VLD Ternat stelt zich tot doel de verjonging, innovatie en vernieuw van de Ternatse politiek een boost te geven. Zij willen de jongeren opnieuw een stem geven in de bestuursmeerderheid. Jong VLD zal zich ook inspannen om de mindervaliden en de ouderen zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook de lokale economie van Ternat is voor deze jongeren een werkpunt. “We zien de lokale handelaars wegtrekken uit de gemeente en daar moeten we een eind aan zien te maken!” zegt Dante Van Wilderen.

Als partij vindt Jong VLD Ternat het ook belangrijk om voor meer solidariteit en rechtvaardigheid in de gemeente te zorgen. De talrijke sport- en recreatiebewegingen in Ternat moeten ook meer steun krijgen. Niet alleen morele steun, maar daadwerkelijk financiële en logistieke steun.

Jong VLD Ternat dankt ook van harte de bestuursleden van VLD Ternat voor hun oprechte steun, met name Jean Dooms die ere-voorzitter van de jongerenbeweging zal worden en Steve Convents, die ere-lid zal worden van de Raad van Bestuur.