FOTO'S: 64 kinderen en jongeren bij MAKISnaartCIRCUS

Sinds dit voorjaar bundelen diensten jeugd, sport, cultuur, welzijn en integratie hun krachten voor het vakantieaanbod voor kinderen en jongeren in Ternat. In de zomer was er MakisVIPzijn, MAKISkamperen en MAKISopRestaurant. 

De inschrijvingen voor MAKISnaartCIRCUS tijdens de herfstvakantie overtroffen alle verwachtingen: 64 kinderen en jongeren tussen 5 en 12 jaar waren present.

Onder begeleiding van professionele circusartiesten en monitoren leerden ze van maandag tot donderdag de knepen van het circusvak: jongleren met sjaaltjes, acrobatie, flowersticks, tonlopen of evenwichtsoefeningen op een gestrekt koord.

Deze vierdaagse MAKISnaartCIRCUS werd afgesloten met een grote circusshow voor de ouders, familie en vrienden. 

Vragen over MAKIS tijdens de schoolvakanties? Neem contact op met de jeugddienst 02 454 57 86 of jeugddienst@ternat.be