De Morgen verhuist naar Asse

Op 14 december verhuist de redactie van de krant De Morgen van de Arduinkaai in hartje Brussel naar de vestiging van de Persgroep in Kobbegem. Daar gaat ze ‘samenwonen’ met de redactie van Het Laatste Nieuws. Het is ook de bedoeling dat de beide redacties informatie en know how uitwisselen.

De Persgroep  bekijkt ook de toekomst van de krant. Een denkoefening die ‘De Nieuwe Wereld van De Morgen’ wordt genoemd.

Het is de bedoeling na te denken over de papieren krant en de website en hoe de informatie van de redactie over de beide te verdelen. Het resultaat van deze denkoefening moet eind maart resulteren in een aanpassing van de website en de krant.

Het is niet de bedoeling dat er banen sneuvelen maar dat de redacties van beide kranten (De Morgen en Het Laatste Nieuws) meer naar mekaar toegroeien. Bij De Morgen werken een zeventigtal journalisten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk