Lukaku en Mignolet op café in Sint-Pieters-Leeuw

Hoog bezoek in café Bergsken Op in Sint-Pieters-Leeuw. De vaste stamgasten schrokken zich een hoedje toen ze Rode Duivels Romelu Lukaku en Simon Mignolet de kroeg zagen binnen wandelen.

Niet om hun moed in te drinken, wel voor opnames voor de Duivelsuitdagingen. Dit keer moesten de fans de supporters steunen die naar Schotland afreisden. Opdracht geslaagd en dus moesten de spelers iets terug doen.

Tafelvoetbal

Daarom tapten ze pinten voor de klanten en speelden ze een potje tafelvoetbal. Dat de Rode Duivels in het café in het Negenmanneke binnenstapten hoeft niet te verwonderen. Bergsken Op is de thuisbasis van de Leeuwse diabolo’s, een supportersclub die trouw supportert voor de ploeg.

Uitbaters Jappe en Joëlle waren alvast blij met de belangstelling van het duo en zetten hen met plezier ook aan het werk. Binnenkort is het filmpje dat gemaakt werd ook te zien op Facebook.