Samana viert 50ste verjaardag

Ziekenzorg Pamel-O.L.VR. Lombeek bestaat een halve eeuw en dat werd gevierd met een feestelijke receptie.

De organisatie, die intussen werd omgedoopt tot Samana Pamel -O.L.Vr. Lombeek, nodigde de leden uit om samen de vijftigste verjaardag te vieren. Tijdens een feestelijke receptie nam voorzitter Johan Linthout het woord, gevolgd door een toespraak van medestichter Joseph Cooman. Nadien volgden dankwoorden van de nationale voorzitter van Samana Patrick Van Colen en het gemeentebestuur.

Arjaun en All in One zorgden voor de muziek. De aanwezigen konden doorlopend een kijkje nemen op de voorstelling over een halve eeuw ziekenzorg. Samana¬†is een parochiale vereniging die regelmatig op bezoek gaat bij zieken en hoogbejaarde mensen en langdurige zieke personen. Dagelijks staat een ploeg van 15 vrijwilligers klaar om die taak op zich te nemen. “Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom”, aldus voorzitter Johan Linthout.

Topartikels editie Ninove-Dender