Roosdaal schenkt 51.100 euro aan KOTK

Het gemeentebestuur van Roosdaal gaf zaterdag de jaarlijkse dankreceptie aan alle medewerkers van de acties ten voordele van Kom Op Tegen Kanker (KOTK).

Dat gebeurde in aanwezigheid van Marc Michils, directeur van de Vlaamse Liga tegen Kanker.

De activiteiten van het comité KOTK en de Roosdaalse Sportraad leverden liefst 51.100 euro op, met als uitschieters de vijftiende Roosdaalse Sneukeltocht (10.304 euro) en de plantjesverkoop (15.113 euro).

Volgens Michils staat Roosdaal, in verhouding tot het aantal inwoners, in de top drie van de meest gulle Vlaamse steden en gemeenten. Een resultaat dat zeker kan tellen.

Winnaars ballonwedstrijd Sneukeltocht

Ook werden tijdens deze receptie de eerste drie winnaars van de ballonwedstrijd, verbonden aan de elfde Roosdaalse Sneukeltocht van zondag 26 mei 2013, bekend gemaakt.

De eerste prijs ging naar Patrick Asselman uit Okegem, zijn ballon landde in St Mry (Felixstone Sulfolk) in Engeland. Deze eerste prijs werd geschonken door SofaPlus.

De tweede prijs ging naar Loranne Appelmans uit Heikruis, zijn ballon landde in Brie (Frankrijk). Hier werd de prijs geschonken door BMA Ergonomics.

De derde prijs ging naar Jorben Haest uit Outer, zijn ballon landde in Peronne (Frankrijk). Prijs geschonken door Pajotex.

Foto’s: Jacky Delcour

Roosdaal receptie KOTK 2