Muzico brengt Valentijnsconcert

Halfweg februari een snuifje muziek meepikken voor Valentijn, dat kan met Muzico-Concordia. Op zondag 11 februari 2024 om 15 uur vindt er namelijk een dubbelconcert plaats in zaal ‘t Vijverdal te Merchtem.

Harmonieorkest Muzico-Concordia uit Merchtem organiseert en speelt dan samen met de fanfare De Ware Vrienden der Eendracht uit Malderen. Dat belooft het een mooie muzikale middag te worden met een gevarieerd programma.

Het concert wordt geleid door dirigenten Ben Vanlombeeck (Muzico) en Erwin Pallemans.(De Ware Vrienden). Het orkest en de fanfare zullen afwisselend optreden en putten uit een breed scala aan muziekstukken.

Het concert is bedoeld voor iedereen die van muziek houdt en is gratis toegankelijk. Alle dames worden bedacht met een lekkere versnapering. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk