Eerstelijnszone AMALO organiseert vrijwilligersbeurs

In 2023 organiseerde ELZ AMALO in samenwerking met diverse zorg- en welzijnspartners de eerste editie van de vrijwilligersbeurs in ’t Jass in Asse. Deze beurs kwam tot stand naar aanleiding van de verduurzaming van de engagementen van de vele vrijwilligers van het vaccinatiecentrum.

Binnen ELZ AMALO worden activiteiten in beurtrol georganiseerd en dit jaar is Affligem gastgemeente voor de organisatie van de vrijwilligersbeurs. Affligem mag voor heel wat activiteiten rekenen op enthousiastelingen, maar iedereen weet dat veel activiteiten staan of vallen met het engagement van vrijwilligers. De ELZ AMALO blijft al die vrijwilligers dan ook ontzettend dankbaar.

Misschien zijn er mensen die toch nog enkele uurtjes vrij zijn en zich graag inzetten voor anderen… Zij worden uitgenodigd om zéker eens langs te komen op de beurs. Er zullen tal van organisaties, die op op verschillende vlakken aan het werk zijn, aanwezig zijn en vertellen wie ze zijn en wat ze doen.

Afspraak in de cultuurzaal Affligem, Geertruidebaan in Affligem op 5 maart van 15 tot 19 uur. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be