Hugo Sigal ontving 5.000 euro van FOC Brussel-Noord Ladies voor Stop Alzheimer

Hugo Sigal, sinds vorig jaar peter van de Stichting Alzheimer Onderzoek – Stop Alzheimer, mocht op enkele dagen tijd al een tweede cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen. Eerst was er de cheque van de verkoop van cupcakes bij Armonea en nu deed de serviceclub FOC Brussel-Noord Ladies daar nog eens hetzelfde bedrag bovenop. Dit alles ten voordele van Stop Alzheimer.

“We werden getriggerd door het artikel in Goeiedag waarbij Merchtemse Nancy De Tollenaere samen met Hugo Sigal een oproep deed om pins, in de vorm van een vergeet-mij-nietje, te kopen ten voordele van de Stichting Alzheimer Onderzoek,” vertelt Kathy De Greef, de penningmeester van de serviceclub.

Hugo Sigal en Nancy De Tollenaere

“Het bericht belandde in onze Whatts App-groep en de trein was vertrokken. Er werden heel wat pins verkocht en dankzij een extra bijdrage van onze leden komen we tot het mooi bedrag van 5.000 euro.”

De dames van de Belgische serviceclub Fifty-One Brussel Noord Ladies hielden op 8 januari hun nieuwjaarsreceptie in Domein Ten Bossche in Meise en kregen daar Hugo Sigal op bezoek. Die was zo blij met de gift dat hij de aanwezigen op een privéconcertje trakteerde.

De serviceclub telt ondertussen elf leden die zich vooral willen inzetten voor de maatschappij. Ook dit jaar willen zij met enkele events sociale doelen steunen. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be