De Broeklin Cup voor G-voetballers, een succes!

Op zondag 16 april organiseerde KHO Wolvertem Merchtem een voetbaltornooi voor G-voetballers. Het weer zat niet echt mee maar dat kon de G-voetballers en sympathisanten niet deren. De sfeer in deze Broeklin Cup was optimaal en de acht deelnemende teams maakten er een feest van.

De deelnemende ploegen waren ingedeeld in twee groepen. Dat waren De Caspers A en B, KSK Heist A en B, Puurs, Boka United, FC Lebbeke en KHOWM.

De meestal gemengde teams gingen er telkens voluit tegenaan, net zoals hun tegenhangers in het reguliere voetbal, maar alles verliep in een opperbeste en sportieve sfeer. Een match winnen of er eentje winnen, het was bijzaak want er plezier aan beleven, dat is wat telde en dat een ganse voormiddag lang.

Op de middag waren er enkel winnaars want elk team kreeg dezelfde beker. G-voetbal: iedereen kampioen, niet meer of niet minder! (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be