Politiezone AMOW verwacht vrijdag grote hinder door landbouwprotest en roept op om thuis te werken

Vrijdag trekken heel wat landbouwers met hun tractoren in colonne richting Brussel voor een grote protestactie tegen het stikstofakkoord. Politiezone AMOW waarschuwt dat de landbouwers via de gewestwegen Dendermondsesteenweg (N47) en Gentsesteenweg/Brusselsesteenweg (N9) naar Brussel zullen rijden. Om 11 uur verzamelen de landbouwers in het Researchpark in Zellik. Hierdoor verwacht de politiezone vrijdag heel wat hinder tijdens de ochtend- en avondspits in heel Asse. Daarom roepen ze op om vrijdag indien mogelijk van thuis te werken en Asse te vermijden met de auto. Zeker omstreeks 11 uur, wanneer er verzameld wordt in Zellik, en na 14 uur wanneer de landbouwers opnieuw huiswaarts keren, zal het zeer druk worden op de lokale wegen.

Topartikels bij Goeiedag.be