Samenaankoop Behaag Je Tuin

De Vlaams-Brabantse Regionale Landschappen en de provincie Vlaams-Brabant organiseren dit jaar opnieuw Behaag Je Tuin, een samenaankoop van inheemse hoogstambomen, andere bomen, hagen, heggen, houtkanten voor de eigen tuin en weide. Dit inheems plantgoed geeft niet alleen een boost aan de biodiversiteit, ook het lokale landschap ondervindt er baat bij. Tot 15 oktober kunnen inwoners uit Vlaams-Brabant kwalitatief en streekeigen plantgoed bestellen om zo hun tuin te vergroenen. Wist je dat je met kleine (stads)tuinen een groot verschil kan maken? Daarom hebben we ons aanbod voor Behaag je tuin uitgebreid met bomen en pakketten op maat van kleinere stadstuinen. Maar ook onze klimplanten zijn trouwens echte blikvangers voor een kleinere tuin! 

Deelnemende gemeenten in regio Pajottenland & Zennevallei: Affligem, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Liedekerke, Linkebeek, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw.

Topartikels bij Goeiedag.be