Extra schaats- en griezelplezier tijdens de herfstvakantie bij de Liedekerkse ijspiste

De herfstvakantie komt eraan en dat is bij Sport Vlaanderen Liedekerke het signaal om een tandje bij te zetten. Op de schaatspiste kan je vrijdag komen griezelen en volgende week volgen er extra vrije schaatsbeurten.

Ter gelegenheid van Halloween organiseert Sport Vlaanderen Liedekerke op vrijdag 28 oktober tussen 19.30 en 21.30 uur griezelschaatsen in de Liedekerkse ijshal. DJ Franco zorgt voor aangepaste spookmuziek. Bovendien ontvangen alle prachtig verklede griezels een gratis bloederige frikandel in de schaatsbar. De akeligste schaatsers maken ook kans om een duoticket te winnen.

Zaterdag 29 oktober staat volledig in het teken van de gezinnen. Op 29 oktober is er namelijk geen gewone publieke schaatsbeurt zodat de piste helemaal ter beschikking staat van families en zodat de kindjes ongehinderd vrijuit kunnen leren schaatsen. Sport Vlaanderen Liedekerke zorgt voor een heus schaats- en glijdorp, schaatshulpjes en ijssleetjes.

Tijdens de volledige herfstvakantie zijn er extra schaatsbeurten voor het publiek. Ook op 1 november is de schaatspiste eveneens geopend. De exacte openingsuren zijn te raadplegen op de website van Sport Vlaanderen Liedekerke. Daar kan je ook reserveren voor de evenementen.

Topartikels bij Goeiedag.be