Voetballen met EMO-toppers

Voetballen en beter leren voetballen, dat kan in juli en augustus via de voetbalschool Soccer Elite Coaching (SEC). De Mollemse broers Arne en Gertjan Verhoeven kunnen niet allen goed sjotten maar willen hun ervaring, samen met zus Astrid, Marijke Callebaut en Davy Claessens, ook doorgeven aan anderen. Voetballen met kampioenen want Arne en Gertjan mochten zopas de titel vieren met E. Mazenzele Opwijk. Astrid, één van de drijvende krachten achter het Project Mensch, is onder meer top in het Belgische lange-afstandslopen. Marijke Callebaut is speelster bij de vrouwen van EMO, de ploeg die de revelatie was in het 2de nationale. Davy Claessens verdiende eerder al zijn strepen in het nationale voetbal.

Alle aspecten van het spel komen aan bod, van basisvaardigheden tot techniek, balgevoel en nog veel meer. Het gaat om zes specifieke trainingen van 75 minuten, met twee inhaalmomenten eind augustus.

Interesse of inschrijven voor deze voetbalschool? Dat kan via soccerelitecoaching@hotmail.com  Alles gaat ’s zondags door van 9.30 tot 10.45 uur op Campus Tessenkouter in de Klaarstraat in Opwijk. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be