Boosterprik voor leerkrachten en medewerkers kinderdagverblijven

Leerkrachten in het basisonderwijs en medewerkers van kinderdagverblijven die in de Eerstelijnszone Regio Grimbergen gedomicilieerd zijn (Wemmel, Meise, Grimbergen, Londerzeel of Kapelle-op-den-Bos) kunnen nu hun gegevens doorgeven om in aanmerking te komen voor eventuele oproeping voor een boosterprik.

Het heeft evenwel geen zin om zelf naar het vaccinatiecentrum te komen als er geen afspraken zijn in verband met de planning. Registeren kan via https://forms.office.com/r/UZq3NuWupS

Het vaccinatiecentrum draait op volle toeren om boosterprikken te geven. In Meise heeft 41,74% van de +18-jarigen heeft al een boosterprik gekregen. De uitnodigingen komen volgens leeftijd, momenteel zijn de 45- tot 64-jarigen aan de beurt.

Wie wil, kan zich inschrijven op de reservelijst van Qvax: www.qvax.be. Je vult enkele gegevens in en duidt aan op welke momenten je beschikbaar bent. Als ons vaccinatiecentrum een dosis van het boostervaccin op overschot heeft, dan krijg je een uitnodiging per mail en sms. Je krijgt dan een kwartier tot een uur de tijd om te bevestigen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise