Samenscholingsverbod van 22 tot 24 uur in Opwijk

Omdat het Brusselse Gewest een avondklok van 22 uur ’s avonds tot 6 uur ’s morgens heeft ingesteld treft Burgemeester Albert Beerens een burgemeestersbesluit met een avondvullend samenscholingsverbod voor het grondgebied van Opwijk.

“De avondklok in Brussel houdt ook voor de gemeente Opwijk een risico in aangezien inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunnen uitwijken naar de gemeente Opwijk om tot 24 uur samen te scholen op het openbaar domein”.

Het is dus vanaf vrijdag 6 november verboden om van 22 tot 24 uur samen te scholen met meer dan 2 personen op de openbare weg of het openbaar domein. Daar vallen o.m. de centrumparking en het park Hof Ten Hemelrijk onder.  Het burgemeestersbesluit blijf geldig tot en met 19 november.

(Foto enkel illustratief)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk