Koninklijke familie bezoekt Buitenhof in Peizegem … met de fiets

Kregen ze in De Vershoeve in Peizegem ongenode gasten (inbrekers, zie artikel ‘Dieven plunderen Vershoeve’) over de vloer dan mocht Het Buitenhof (ook in Peizegem) zich zondag verheugen in heel bijzondere gasten. De hele koninklijke familie (Koning Filip, Koningin Mathilde en hun kinderen) kwam er een hapje eten.

De vaste zondag gasten keken raar op toen ze merkten dat er in Het Buitenhof mannen met oortjes rondliepen. Spoedig werd duidelijk waarom. Onze koninklijke familie was met de fiets naar Peizegem gekomen om er in Het Buitenhof een hapje te eten.

Uiteraard werden de koninklijke gasten door hun veiligheidsagenten wat afgeschermd van de andere gasten maar die konden toch een glimp opvangen van de koning en zijn familie. Tijdens de maaltijd werden de fietsen in een bestelwagen geladen. Mogelijk werden rustige wegen opgezocht om de koninklijke familie opnieuw naar huis te laten fietsen.

Topartikels bij Goeiedag.be