Belisol steunt lokale handelaars en zorgverleners

Belisol Asse, Sint-Pieters-Leeuw en Aalst steunen samen hun lokale handelaars en zorgverleners.

Het zijn geen makkelijke tijden voor onze lokale handelaars. Het is daarom belangrijk om elkaar te steunen om onze economie opnieuw op de rails te krijgen. Als Belgisch bedrijf vindt Belisol ramen en deuren (BELgische ISOLatie) het zijn taak om iets terug te geven aan de maatschappij, en dan vooral aan de lokale handelaars en zorgverleners.

De drie vestigingen van Belisol hebben daarom beslist om per aankoopschijf van 2.500 euro een mooi bedrag bij een lokale handelaar te besteden. Die lokale handelaar schenkt dan die mooie attentie aan een lokale zorgverlener: blije gezichten en een mooie foto verzekerd!

Zo steunen de klanten met uw aankoop zowel de lokale handelaars als de zorgverlening.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De klant plaatst een bestelling bij één van de 3 deelnemende vestigingen. De klant kan dan zelf een lokale handelaar en/of zorgverlener aanbrengen die hij wil steunen, of Belisol helpt hen met hun keuze.

Op basis van het bedrag van de bestelling besteedt Belisol een deel hiervan bij een lokale handelaar. Dit kunnen waardebonnen zijn, maar ook leuke attenties zoals bloemen, lekkernijen, … Belisol zorgt er dan voor dat deze verrassingen bij de lokale zorgverleners terecht komen.

Elke schenking zal gedocumenteerd worden op de website www.steunonzehelden.be om zo de lokale handelaar nog eens extra in de verf te zetten.

Topartikels bij Goeiedag.be