Scouts willen huisartsen helpen met inzameling medisch materiaal

Scouts en Gidsen Vilvoorde, Scouts en Gidsen Peutie, Scouts Perk, Scouts Berg, Scouts Nederokkerzeel, Scouts Sint-Lutgardis Steenokkerzeel, Scouts en Gidsen Grimbergen, Scouts Strombeek en Scouts en Gidsen Sint-Brixius-Rode slaan de handen in elkaar om Huisartsen Noordrand te helpen.

Gisteren en ook nog vandaag (zondag), kan je telkens tussen 14 en 16u aan de lokalen van de verschillende groepen allerhande medisch materiaal (mondmaskers, alcoholgel, handschoenen, ontsmettingsmiddelen, …) komen afzetten. Doe dit in gesloten zakken, geen los materiaal.

Er wordt gevraagd om geen materiaal af te zetten buiten deze uren. Als de actie verlengd wordt, dan zal dit zeker meegedeeld worden.

De huisartsenvereniging staat borg dat de ingezamelde materialen verdeeld worden onder de zorgverstrekkers die er het meeste nood aan hebben (triagecentrum, verpleegkundigen en zorgkundigen,…)

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise