Lege rekken na hamsterwoede

Het was vandaag niet alleen voor medisch personeel een drukke dag maar ook voor de rekkenvullers en kassiers(ters) in het warenhuis. Al voor de opening vanmorgen stonden klanten aan te schuiven om snel de rekken met WC-papier, water, brood, pasta, groenten, vlees en nog veel meer leeg te graaien. Op sommige plaatsen leek het wel op oorlogstoestanden.

Ondanks de herhaalde berichten op sociale media dat er geen reden was om te hamsteren verdwenen de producten in een mum van tijd in de karretjes van de hamsteraars. Tegen de middag waren vele rekken leeg en moesten sommige warenhuizen een tijdje de deuren sluiten om de rekken weer aan te vullen.

Tegen morgenvroeg zouden de meeste rekken weer vol producten moeten zitten. Het wordt uitkijken of het morgen tot een nieuwe stormloop komt.

Topartikels bij Goeiedag.be