Campagne kan honderden honden redden

Merlyn Gritter liet alles wat haar lief was achter, om zich voortaan in RoemeniĂ« in te zetten voor het wel en wee van Roemeense straathonden. Via haar stichting ‘Dogs by Merlyn’ heeft ze al honderden verwaarloosde honden gered en een thuis gegeven. Haar verhaal fascineert ook ook de hele ploeg van vastgoedmakelaar L & S in Lennik en een schare vrijwilligers, die resoluut de handen in elkaar slaan om Merlyn Gritter te steunen.

“Natuurlijk mis ik mijn familie en vrienden, de gesprekken en gezellige avonden, maar mijn hart ligt bij m’n honden”, aldus Merlyn. Ondertussen is ze erin geslaagd, al voor 400 honden een nieuwe thuis te vinden. Een enorme prestatie! L&S Vastgoed, gesteund door nog meer vrijwilligers, organiseert een campagne om ‘Dogs by Merlyn’ financieel te steunen.

Verzorging, voeding, vaccinaties, dierenartsen
 het kost allemaal veel geld. Er is een enorme nood aan hondenvoer ook voor puppy’s. Ook zeer welkom: hondensnacks, speelgoed voor honden en katten, hondenhokken in hout of kunststof, ontwormingsmiddelen, ontvlooiingskuren, puppy pads, kleine kattenmandjes, kattenbakvulling, kinderspeelhuisjes, orthopedische kussens voor honden, dekens in wol of fleece.

VAN HOUTVIJZEN TOT WASMACHINE

Deze extra’s kan ze ook gebruiken: behandeltafel voor honden, afkortzaag en zaagtafel (ze maakt alles zelf), hout, houtvijzen, elektrische schroevendraaier, hogedrukreiniger, industriĂ«le stofzuiger, droogkast, wasmachine, met grote trommel (voor dekens), desinfecterend middel (vloeren), ontsmettingsmiddel, steriele kompressen en verbanden, buitenverlichting op zonne-energie.

Dat kan allemaal uiterlijk 31 maart afgeleverd worden bij L&S Vastgoed, Ninoofsesteenweg 84 in Lennik. In april vertrekt een groep sympathisanten met een vrachtwagen naar Roemenië om Merlyn een handje toe te steken. Wie wil helpen, is welkom!

Alle info:
Patricia Simillon (0473-961.122)
Mira De Bruyn (0494-087.672)
stichtingdogsbymerlyn.com
of de facebookpagina ‘Dogs by Merlyn’.

Topartikels bij Goeiedag.be