BOKA United kampioen in 4de E

BOKA United moest tot vijf minuten voor het einde van de wedstrijd tegen VC Den Boskant (Peizegem) wachten om de kampioenstitel binnen te halen. Na het verdriet om het zakken van de eerste ploeg van eerste naar tweede provinciale, was deze titel in vierde provinciale balsem op de wonde.

BOKA trok naar Peizegem met een voorsprong van twee punten. Er mocht dus niet verloren worden. Na zes minuten ontsnapte BOKA aan de achterstand nadat een doelpunt van Den Boskant werd afgekeurd. Maar het was tot de laatste minuten van de wedstrijd wachten om de verhoopte zege en meteen ook de titel binnen te halen.

Het was warm in Peizegem, niet alleen door de massale opkomst van de supporters, maar vooral door een priemende zone die de scheidsrechter zelfs noopte om een drankpauze in te lassen. BOKA weerstond de druk van Peizegem en wist, goed vijf minuten voor affluiten, het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Voldoende om de titel mee naar Dilbeek te mogen nemen.

DILBEEK Boka Kampioen

Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!