Lindemans in kwartfinales CEV-cup

Na de overwinning in Oostenrijk (met 1-3) moesten de jongens van volley Lindermans Alst thuis minstens twee sets halen tegen Posojilnica AICH/DOB. De eerste set werd gewonnen met moeizame 25-23 ciijfers, de tweede set ging wat vlotter en met 25-15 was de buit al binnen. Toch werd het nog 3-0 toen Lindemans Aalst ook de derde set binnenhaalde.

In de kwartfinale van de CEV-cup moet de ploeg uit Aalst het opnemen tegen het Turkse Ankara. Noteer alvast de uitwedstrijd in Ankara op 14 februari en de thuiswedstrijd op 27 februari.

Maar ook in de Belgische competitie wachten de ploeg nog belangrijke matchen. Morgen gaat de tocht richting Maaseik om er de leider van de competitie partij te geven. En volgende week zaterdag ontvangt Lindemans Aalst thuis Par-Ky Menen. Dat wordt de ondertussen fel gesmaakte carnavalwedstrijd waarbij aan alle toeschouwers wordt gevraagd verkleed te komen supporteren.

Reserveer dus snel via https://tickets.lindemansaalst.be want de tickets vliegen de deur uit! Op 8 februari om 20u sluiten wij de reservatie tenzij eerder volzet!