120 deelnemers voor Pop Up Jogging in Oetingen

Op vrijdagavond 7 juli organiseerde JC Oetingen een “Pop-Up” RTRA Jogging t.v.v de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Op 6 dagen tijd werd een gloednieuwe jogging over 5km gecreĂ«erd. De ‘bloedhete’ wedstrijd liep over het parcours van de RTRA-marathon die plaatsvindt op 16 september. Er kwamen maar liefst 120 lopers aan de startlijn.

Gedeelde zege voor Wouter Van den Haute (ACP), Kenneth Kiekens (ACP) en Tom Van Der Kelen (JC Oetingen). Bij de vrouwen won Cindy Van Den Bossche (ACP). Tweede vrouw werd Cindy Mignon (JC Oetingen). Els De Schuyteneer (VITA) eindigde als derde dame.

De opbrengst bedraagt 600 euro en deze is integraal bestemd voor het Run To Remember Again project van JC Oetingen. Momenteel hebben de diverse acties reeds 9712 euro opgebracht!