VC Boskant speelt eerste wedstrijd tegen …

Den Boskant is ’t land van patekes en friet, maar nu ook weer van voetbal. 30 juli speelt het fanionelftal van VC Boskant zijn eerste wedstrijd tegen niemand minder dan … KV Mechelen. Een stunt waaraan het feit dat Café Leireken thuisbasis voor een fanclub van KV is, zeker niet vreemd aan zal zijn. Er wordt dan ook veel volk verwacht in het Sportcentrum De Block in de Processiebaan.

Volgend voetbalseizoen debuteert VC Boskant in vierde provinciale. De nieuwe club brengt niet alleen een A-elftal maar ook een B-ploeg tussen de lijnen. Er zullen ook een aantal jeugdploegen zeker van start gaan. Voor meer jeugdploegen zijn er nog een aantal spelers nodig. Maar het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat ook dat zal lukken.

Meer nieuws over VC Boskant vind je tijdens de vakantiemaanden in onze sportrubriek op www.goeiedag.be