U10 van Juvé Mollem winnen finale jeugdcup Het Nieuwsblad

Zaterdag 13 mei speelde Juvé Mollem in Rotselaar de Brabantse finale van jeugdcup Het Nieuwsblad tegen BOKA United. In de voorronde schakelden zij Wolfsdonk, OH Leuven en Bekkevoort uit.

In de finale slaagde geen van beide ploegen erin om te scoren. Na 2×22 minuten volgde een razendspannende strafschoppen reeks. Maar liefst 8 pogingen per ploeg waren nodig om een winnaar aan te duiden. De zenuwen speelden de spelertjes ongetwijfeld parten, waardoor langs beide kanten kansen gemist werden. Uiteindelijk besloot keeper Niels Claessens van JuvĂ© Mollem dat het genoeg geweest was. Nadat hij al 2 strafschoppen van BOKA uit zijn netten had gehouden, scoorde hij ook het laatste beslissende doelpunt voor zijn ploeg. De spelers, trainer Sam Wermoes, afgevaardigde David Van Driessche en de talrijk meegereisde supporters wisten met hun vreugde geen blijf na deze thriller van formaat.

Zaterdag 20 mei speelt Juvé Mollem de interprovinciale finale op de terreinen van KSK Sint Niklaas.