Toekomst Relegem verspeelt titel in slotduel (+ foto's)

Een klein drama deze namiddag in Relegem, want in derde provinciale E verspeelde Toekomst Relegem alsnog de titel door een 1-3 nederlaag tegen SK Steenhuffel. Het was dus niet Toekomst Relegem, maar SK Steenhuffel dat de champagne mocht laten knallen.

Relegem stond drie punten voor op Steenhuffel op de laatste speeldag en had dus voldoende aan een gelijkspel om de titel thuis te houden. Verliezen mocht zeker niet, want dan zou Steenhuffel kampioen zijn dankzij een match meer gewonnen.

Met een 1-0 kort na de rust leek het dat de club op rozen zat, maar toen sloeg blijkbaar de stress toe. Na een kwartier werd het 1-1 en in het laatste kwartier scoorden de bezoekers nog twee keer.

De ontgoocheling bij de thuisploeg en de 300 aanwezige supporters was groot, zeker nadat Relegem 27 speeldagen op rij aan de leiding had gestaan.