Peter Sagan nu al zeker op NaTour Criterium Aalst 2016

Peter Sagan is op 25 juli zeker van de partij op het NaTour criterium in Aalst.

Nu het zeker is dat Napoleon Games hoofdsponsor blijft van het eerste NaTour Criterium liet organisator Johny Van den Borre er geen gras over groeien en sloot hij al een overeenkomst met de regerende wereldkampioen en winnaar van de jongste Ronde van Vlaanderen.

Napoleon Games veranderde het voorbije jaar van eigenaar, waardoor het onzeker was of het bedrijf zou blijven sponsoren. Volgens Van den Borre blijft de medewerking van de hoofdsponsor echter verzekerd.

Aalst 16 peter saganSagan was ook vorig jaar van de partij in Aalst, waar hij zijn groene trui showde én het criterium won.

Het criterium blijft ook gratis. Eerst leek het er op dat de organisatoren hierover opnieuw wilden onderhandelen met de stad, maar het gratis-thema lijkt nu weer van de agenda.