Game Over voor Asse-Lennik

Het contrast met het eerste deel van het seizoen kon niet groter zijn. Waar Lindemans Asse-Lennik in de reguliere competitie over iedereen over walste en bovendien overwinterde in de Champions League, slagen ze er in de play offs niet meer in om een wedstrijd te winnen.

Met een nieuwe nederlaag, tegen Maaseik werd verloren met 2-3, is het jammer genoeg ‘game over’ van Asse-Lennik dat zijn hoop op een finale in de play offs nu definitief moet opbergen. Toch mogen de supporters de ploeg dankbaar zijn voor zoveel mooie overwinningen tegen gereputeerde clubs in binnen- en buitenland.

Misschien zorgt het nieuwe verlies voor het wegvallen van de druk om te winnen en kunnen de spelers van Johan Devoghel in de komende wedstrijd nog sterke staaltjes volleybal laten zien. De echte supporters laten de club zeker niet in de steek.