Sfeergroep organiseert corteo naar Van Roystadion

Bij voetbalclub Eendracht Aalst roept de Onion Party Crew alle supporters op om de verplaatsing naar Denderleeuw komende zondag met de trein te maken. Vertrek in het station van Aalst met de trein van 13.07 uur.

Op de pendelparking in Denderleeuw wordt er vervolgens verzamelen geblazen. Om 13.30 uur vertrekt de ‘corteo’, een sfeervolle optocht, richting het Van Roystadion. Dit gebeurt via een vooropgestelde route en onder politiebegeleiding.

Het derbyfeest zondag begint al vroeg. OPC organiseert vanaf 9 uur een pre-party in en rond café Dutch Inn op het Stationsplein. Panos zal extra
personeel inzetten voor de hongerigen en ook Press Shop gaat uitzonderlijk open.

Sfeerbeelden van onze laatste verplaatsing naar Denderleeuw in 2011. #denaal

Geplaatst door Eendracht Aalst op dinsdag 26 januari 2016