Sport Kort in Aalst (18/10/2015)

 • Damesvoetbal 1e provinciale: een mooie overwinning voor Eendracht Aalst B dat met forfaitcijfers ging winnen bij FC Lembeke. Eindstand 0-5. In eerste klasse verloor Eendracht Aalst A thuis dan weer de derby tegen KAA Gent B met 1-3.
 • Damesbasket: Osiris Aalst A pakte de scalp van Houthalen (71-56) en blijft daardoor (samen met Laarne) ongeslagen in 1e landelijke! ‪#‎unbeaten‬ (zie foto)…
  De B-ploeg behaalde vanmorgen vroeg een makkelijke overwinning tegen Leuven. (78-44)
  De C-ploeg maakt de cirkel rond door Fireballs Oudenaarde te verslaan. (54-43)
 • Waterpolo: bij de Seniors stond gisteren de wedstrijd Merksem-Aalst op het programma. Het werd een mooie 10-17 uitoverwinning voor Neptunus Aalst, setstanden 4-7/1-3/2-3/3-4. Door deze overwinning komt Aalst op een gedeelde 1e plaats te staan in het klassement samen met Waregem en Oostende.
 • Darts: de uitslagen in de Superliga A + B en de 1e Klasse A + B van afgelopen vrijdag 16/10 kan u nakijken op de website www.aalstersedartsfederatie.be
 • Handbal: de dames van HC Aalst verloren dit weekend hun thuiswedstrijd tegen HBC Evergem, het werd 11-22. In de stand staat Aalst voorlaatste met slechts 2 punten uit één overwinning. De heren in Liga 3 wonnen daarentegen hun wedstrijd tegen HBSK met ruime 31-20 cijfers. HC Aalst klimt zo op naar een knappe 2e plaats in de rangschikking met 8 punten.
 • Volleybal: de dames van Kangoeroes Aalst kwamen dit weekend niet in actie. Volgend weekend staat de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Belsele op het programma dat nog geen enkele wedstrijd kon winnen.
 • Hockey: Patria Aalst: de dames speelden 1-1 gelijk tegen Ronse. De heren speelden net zoals de dames gelijk, eindstand 0-0 tegen Victory. Patria Aalst staat op een 9e plaats in het klassement dat 11 ploegen telt.
 • MTSA (Mini Tornooi Stad Aalst): De rangschikking en uitslagen van de ploegen uit 1e en 2e afdeling kan u lezen via volgende link: http://www.mtsa.be/competitie/rangschikking/ Er werden geen uitzonderlijke resultaten genoteerd dit weekend.