Dirk Geeraerd is nieuwe trainer Eendracht Aalst

Eendracht Aalst heeft een nieuwe trainer. Regi Van Acker stapte op en trekt naar tweedeklasser Dessel. Dirk Geeraerd (51) wordt de nieuwe trainer tot in juni. Hij was eerder al actief bij Eendracht Aalter, Torhout en Verbroedering Denderhoutem.

Met de laatste twee ploegen promoveerde hij naar derde klasse. Hij was ook twee seizoenen aan de slag bij tweedeklasser Deinze. In 2006 bemachtigde hij met Red Star Waasland een eindrondeticket in tweede klasse. Het leverde hem een transfer op naar eersteklasser KSV Roeselare.

Nadien was Dirk Geeraerd nog bij KSK Ronse aan de slag, eerst als trainer, vervolgens als sportief raadgever. In 2012 promoveerde hij met Waasland-Beveren via de eindronde naar eerste klasse. Zijn laatste club was Berchem Sport in 2013