Alle voetbaltransfers seizoen 2015-2016 Goeiedag-Oost-Vlaanderen

We zetten voor u alle transfers voor het seizoen 2015-2016 van de 20 voetbalteams voor de 3 Goeiedag-gemeenten uit Oost-Vlaanderen (Aalst, Ninove en Denderleeuw) op een rijtje:

3de klasse A

Eendracht Aalst

 • Trainer: Regi Van Acker
 • In: niemand.
 • Uit: Elis Koulibaly (terug naar Anderlecht), Tjendo De Cuyper (Koksijde), Gianni De Neve, Donjet Shkodra (SK Deinze), Predrag Filipovic (stopt), Kevin Janssens (Dessel Sport), Kevin Kempeneer (RWDM), Youri Lapage (FCV Dender), Mike Smet (Roeselare) ,Wesley Vanbelle (Cercle Brugge), Ratko Vansimpsen (Beerschot).

FCV Dender

 • Trainer: Emilio Ferrera
 • In: Amir Hossari (Boussu Dour), Alessio Palmeri (Zulte Waregem), Michel Goffin Fernandez (WS Brussels), Arno Roelandt (AA Gent), Youri Lapage (E.Aalst), Xavier Gies (Roeselare), Simon Van Der Hoeght (Uruguay).
 • Uit: Mikaël Yourassowsky (?), Nahuel Guerrero (?), Pieter De Kegel (FC Liedekerke), Olivier Vinamont (?), Jérôme Nollevaux, Daan De Pever (RWDM), Tuur Demeerleer (R.Bambrugge), Bram Moyson (VK Ninove), Jérémy Lempereur (?), Mousa Bah (E.Winnik), Kenneth Mumba (?).

4de klasse A

VK Ninove

 • Trainer: Alain Merckx
 • In: Yannick De Rouck, Neal Hertsens (RC Wetteren-Kwatrecht), Jasper Cools (O.Brakel), Gianni Scheerlinck (TK Meldert), Robin Van De Gucht (VK Liedekerke), Bram Moyson (FCV Dender), Armayores Kenzo Rivera (SK Sint-Niklaas).
 • Uit: Mike De Vos (SK Oetingen), Lino Uyttenhove (VC Herzele-Ressegem), Robbe Deblander (E.Winnik), Jendi Huvet, Lander Van den Branden, Glenn De Winne (VK Liedekerke), Jordi Dupont (SK Lebeke-Aalst), Gilian Guldemont (Pamel), Ridwane Mbarki (SK Londerzeel), Yassine Marabet (Rebecq), Mathias De Jonghe (SV Voorde), Stephen Van Den Meersche (?).

Eerste provinciale

SV Voorde

 • Trainer: Fanno Nijst
 • In: Jens Muylaert (FC Pepingen), Devin De Smet (J.Lede), Stijn Fosselle, Niels Hostijn (O.Brakel), Jasper Heymans (Vurste-Semmerzake), Jens Van Den Noortgate, Bram Verstichelen (St.Wetteren), Jeremy Van Gelder (TK Meldert), Nick Van Schaemelhout, Kane Willems, Robbe Hemerijckx, Anthony De Cooman, Jari Praet, Fabio Meskens (FCV Dender), Mathias De Jonghe (VK Ninove).
 • Uit: Glen Coppens (FC Lebbeke), Jérémy Vander Linden (E.Appelterre), Niels Deprez (O.Brakel), Hamdi Aissa (De Pinte), Jimmy Van Cauwenberghe (P.Okegem), Fouad Moucheron (KFC Strombeek), Bryan Vinck (RCF Wetteren).

Eendracht Appelterre

 • Trainer: Patrick Asselman
 • In: Jeroen Bolle, Kenny Piens (Jong Geraardsbergen), Sebastien Moyson (KRC Machelen), Maxime De Wachtelaer (KV Kortrijk), Jérémy Vander Linden (SV Voorde), Amrani Ndikumana (St.Wetteren), Maxime Gabrielli (Tervuren).
 • Uit: Lars Wantens (RC Lebbeke), Francis Zé (?), Ben Mbemba (BX Brussels), Dieter Noël-Dero, Siebe Derdelinckx (KSV Geraardsbergen), Thomas Van Santen (E.Houtem), Stijn Desert (O.Meerbeke).

2de provinciale B

SK Lebeke-Aalst

 • Trainer : Steven Uytterhaegen
 • In: Yoram Blat-Muylaert (FC Bonanza), Yanni Demil, Jelte De Smet, Jens Okerman, Ruben Van Vreckem (FCV Dender), Joachem De Block (Rapide Lebbeke), Gert De Smet (VV Windeke), Pieter Elinckx (E. Houtem), Koen Heremans (SK Geraardsbergen), Jelle Segers (St. Wetteren), Jel Christien (FC Doggen), Maurice Anthony (Baardegem), David Bokongo (RC Haaltert), Matthias De Leeuw (St. Denderleeuw), Jordi Dupont (VK Ninove), Gil Vancoille (?).
 • Uit: Jordi Baeyens, Nicolas De Weerdt, Maxim De Weerdt, Arne Van den Eeckhoudt, Brent Van der Kelen (FC Mere), Gertjan De Mey (VK Nederhasselt), Yves De Roose (VC T Borsbeke), Mattias De Schrijver, Jören Matthijs, Jo Renneboog (SK Denderhoutem), Eduardo Pintado (Fusie Dilbeek), Michaël Delahaye (Osta Meerbeke), Steyn Van den Abbele (Massemen), Niels Van Poelvoorde (RC Bambrugge), Jens Van Vaerenbergh, Dimitri Verhalle (E. Wit-Zwart).

Osta Meerbeke

 • Trainer: Serge Beerens
 • In: Stijn Desert (Appelterre), Michaël Delahaye (SK Lebeke-Aalst), Stef Du Seuil (Oudenhove), Jeroen Verpaelst (Ophasselt), Loïc Malaise (Liedekerke).
 • Uit: Pieter Van Der Linden (SV Geraardsbergen).

2de provinciale C

TK Meldert

 • Trainer: Dirk Van der Putten
 • In: Matthias Boone, Jens De Decker, Anthony De Koker, Frederik De Winne (Laarne-Kalken), Florian Dierickx (E.Zele), Elmer Podevijn (D.Pamel), Michaël Rusabana, Preben Van Buynder (St.Wetteren), Sven Smekens (Sp.Waasmunster), Mathias Vervaecke (E.Hekelgem), Jordy Wauters (FCH Sinaai).
 • Uit: Jaskin Carlier, Romain De Zutter (E.Mazenzele), Matthias De Gols (FC Doggen), Elias De Ridder (E.Buggenhout), Dimitri Diaz-Pedregosa (FC Burst), Klaas Dillens (FC Liedekerke), Simon Duchi (R.Bambrugge), Erwan El Khattabi (?), Sam Meert (Rapide Lebbeke), Vincent Moens (Strombeek), Adriel Ngandoli (?), Michiel Ricour (FCV Dender), Kenneth Saeys (BX Brussels), Gianni Scheerlinck (VK Ninove), Jeroen Smolders (E.Zele), Jeremy Van Gelder (SV Voorde), Cedric Van Opstal (FC Merchtem), Jean-Claude David Kabeya (?).

3de provinciale D

Panters Okegem

 • Trainer: David De Ville.
 • In: Jummy Van Cauwenberghe (Voorde), Bjorn Michiels (Vlierzele), Thomas Van Der Hoeven, Hakim Yahiya (SV Ressegem), Gilles Machiels (SK Denderhoutem).
 • Uit: Sanny Willems, Thijs Eeckhout, Jelle Eeckhout (Haaltert), Pieter Boeykens (Idegem).

VK Nederhasselt

 • Trainer: Bart Verplancke
 • In: Kevin Scheerlinck, Glenn Renders, Niels Straetmans, Grimm Doclo, Jeroen Scheerlinck (Jong G’bergen), Stijn De Ville (E. Winnik), Ken Marcel (T. Borsbeke), Wim Jacobs, Nico Van Audenhove, Pieter De Troyer (Elene Grotenberge), Glenn Schockaert (FCO Burst), Alexander Dubois, Brecht Saey (KSV G’bergen), Nick Sergeant, Gert Sergeant (E. Nieuwerkerken), Jonas Jolie (VK Liedekerke), Stephen Bogaert (VCE Deftingen), Joeri De Cooman (St. Denderleeuw), Koen Motte (E. Moerbeke), Gertjan De Mey (SK Lebeke-Aalst).
 • Uit: Kurt Calier (Galmaarden), Jelle Abé (Doggen), Nicky Lievens (?), Niels Govaert (Sp. G’brgen).

VJ Baardegem

 • Trainer: Gunther Van Campenhout
 • In: Youssef Al Bay (vrije speler), Samy Ben Said (E. Hekelgem), Kenny De Meersman (S. Moorsel), Stijn Dierickx (E. Buggenhout), Sander Fieremans, Antonio Navarro-Prada (TK Meldert), Arno Roesems, Yannick Roesems (FC Wieze), Bram Van Den Bossche (Jong Lede).
 • Uit: Jens Adriaens (SV Kobbegem), Kim Bal (SK Oudegem), Kim Callaert, Jan Van Den Steen (Rangers Opdorp), Kevin Van Den Haute (stopt), Kevin Van Eeckhaut (SV Ressegem), Dieter Van Rampelbergh (S. Moorsel), Koen Vanderborght (E. Peizegem).

SCW Hofstade

 • Trainer: Hanno Poep
 • In: Bram Arijs (Gijzegem), Kenneth Beeckman, Okan Taslidere, Mustafa Taslidere (SK Herdersem), Tom Francois (Delta Londerzeel), Sebastien Dufour (Jong Lede), Bram De Winne (RC Gijzegem), David Van Biesen (SK Aaigem).
 • Uit: Ben Lacroix (Gijzegem).

Standaard Denderleeuw

 • Trainer: Rik Devos
 • In: Thijs Verleysen (Essene), Kristof Bammens (Asse-Ter-Heide), Thierry Van Exaerde (Wit-Zwart), Dieter Coppens (Pamel), Olivier Kungambolo (RC Lebbeke), Aabbou Lehoussine (Zonhoven), Mats Ruysseveldt (Ophasselt), Dylan Duville (L. Teralfene), Mirando Goedgeschelschap, Jeroen Van Kerckhoven (Lede), Hanini Chokei, Nick Arijs (vrije speler), Steven De Kock (Borchtlombeek), Miguel De Schrijver (Schoonaarde), Julien Rees (Okegem), Jeroen Tielemans (Pamel).
 • Uit: Michael Van den Haute, Jean-Mi Havigamana (FC Mere), Daan De Roeck (Eizeringen), Tim De Roeck en Didier Goubert (stoppen met voetbal).

SK Erembodegem

 • Trainer: Chris Uyttersprot
 • In: Nando Schockaert (Jong Lede), Arno Ceulebrouck (RC Wetteren-Kwatrecht),Jonas Van der Borght (FCV Dender), Rik De Vriendt (Terug van wereldreis), Yono Van Gerven (Herbegint met voetbal), Cedrick De Decker (Borchtlombeek).
 • Uit: Steven De Roock (FC Mere), Glenn De Langhe (Vlierzele), Amani (Burst).

Eendracht Nieuwerkerken

 • Trainer: Davy Cooreman
 • In: Calik Ertugrul (S. Moorsel), Andy Baetens (vrije speler), Ismaila Kasimu (Herdersem), Brian Gallee (Vlierzele), Steven De Pril, Ignace Coppens (Haaltert), Hans Moens (Doggen).
 • Uit: Nick Sergeant, Gert Sergeant (Nederhasselt), Michael De Schrijver (Haaltert).

4de provinciale D

VK Jong Neigem

 • Trainer: Stefan De Rijck
 • In: Stijn Bellemans (SK Oetingen), Pieter Cardoen (Dz Pamel), Kevin Moonens (FC Herne), Gerben Muylaert (SK Vlierzele).
 • Uit: Yani De Jonge (SK Herdersem), Bram De Beule (Osta Meerbeke), Kim Van Den Broeck, Dries Van Der Stokken en Jeroen Vervurst (allen gestopt).

FC Doggen Erembodegem

 • Trainer: Johan De Nutte
 • In: Jelle Abe (VK Nederhasselt), Davy Belis (SK Denderhoutem), Seppe Reuse (Ophasselt), Mike Van Asbroeck (SK Lebeke-Aalst), Bram Van den Bossche (SK Vlierzele), Giovanni Verdonck (SK Wichelen).
 • Uit: Hans Moens (E. Nieuwerkerken), Dylan Wauters (FCW Gijzegem).

SK Herdersem

 • Trainer: Thierry De Jonge
 • In: Lorenzo Bruneel, Artoo Guns, Mathias Verdickt (TK Meldert), Daan Coppens, Louis Coppens (Londerzeel), Yani De Jonge (Neigem), Vincent De Tandt, Reinhard Staveaux (FC Burst), Tom De Mesmaeker (Galmaarden), Bledi Pollozhani (Nieuwerkerken), Tom Suys (FC Kerksken), Sietze Van Haver (Hekelgem), Thomas Van Hoecke (St-Gillis D), Peter Vekeman (SK Leeuw), Michael Philips (onbekend).
 • Uit: Jeroen Moortgat, Wesley Rousseau enTijl De Backer (?), Laurenz Van Rooyen (Schr. Moorsel), Ismaila Kasimu, M en O Taslidere, Kenneth Beeckman, Yannick Soleme (?), Yorick Keymeylen (Gijzegem).

FCW Gijzegem

 • Trainer: Dirk De Cremer
 • In: Danny Gijsbrecht, Yari De Cremer (St-Gillis Dendermonde), Valentijn Van Mol (SK Oudegem), Kenny Coen (FC Mere), Johan Kambi Sende (Juv. Schoonaarde), Dylan Wauters (FC Doggen), Yorick Keymeulen (SK Herdersem), Ben Lacroix (SCW Hofstade), Yenn Arijs (E. Hekelgem).
 • Uit: Christof Moens (SK Vlierzele), Bram De Winne (SCW Hofstade).

Schroevers Moorsel

 • Trainer: Bjorn De Kerpel
 • In: Tijl De Backer, Laurenz Van Royen (SK Herdersem), Hemza El Kaddouri, Lim Gül Se, Bart Kuppens, Stephane Kempeneers, Theo Van der Linden, Dieter Van Rampelbergh en Jimmy Verschelde, Lucien Minne (allen vrije spelers).
 • Uit: Ertugrul Calik (Ninove vanwege verhuis, huwelijk en werk), Kennu De Meersman (VJ Baardegem), Nico Geeraert (FC Moerstraat), Jens Van Cakenbergh (keeperstrainer KV St-Gillis), Arne Van Campenhout (E. Hekelgem).