Asse-Lennik klopt Roeselare met 3-0 (+ foto's)

Vitamientjes voor het moreel van de jongens van coach Devoghel: Asse-Lennik lapte Roeselare een droge 3-0 aan het been. Hiermee bewijst Asse-Lennik dat in de eindronde van de play-offs – waarin wordt uitgemaakt wie kampioen wordt – alles mogelijk is.

De leider stribbelde tegen maar moest uiteindelijk de duimen leggen met 25-22, 25-23 en 26-24. De cijfers geven aan dat de finalisten elkaar op deze laatste wedstrijd van de play-offs geen duimbreed toegaven. Elke set ging gelijk op maar het was telkens Asse-Lennik dat, gesteund door een enthousiast thuispubliek, de zenuwen het best in bedwang had.

Niet alleen aanvallend was Asse-Lennik sterk – zonder echter te domineren – maar ook de verdediging stond pal. Zo werd de laatste set eigenlijk beslist met tweemaal een perfect blok.

Het ziet er voor de supporters dus veelbelovend uit: hun geliefde Asse-Lennik moet niet onderdoen voor Roeselare dat in de competitie domineerde. Het beloven spannende wedstrijden te worden als beide ploegen hun beste niveau halen. Als avant-première mocht deze wedstrijd alvast tellen!