Voetbalnieuws: KSC Grimbergen in nauwe schoentjes

Weinig actie op onze voetbalvelden. Al moest KSC Grimbergen zaterdagmiddag wel vol aan de bak tegen Diegem. Blauw wit verloor de match die het niet mocht verliezen.

De bezoekers gingen sterk van start en na drie minuten kopte Vandevelde een vrije trap van Zorbo voorbij doelman Van Den Eynde. Uit het niets tikte De Bouw de gelijkmaker binnen.

Na de rust zakte KSC Grimbergen als een pudding in elkaar wat in de slotfase resulteerde in een koude douche. Op voorzet van Vandorpe liet Sarr doelman Sulmon kansloos en stuurde KSC Grimbergen zonder punten huiswaarts.

Zaterdagavond deed FC Dender wél wat het moest. Het won met 0-1 van Oudenaarde. De ingevallen Dimbala kopte drie minuten voor tijd de winning goal voorbij de thuisdoelman en bezorgde Dender zo een 9/9. Meteen een sterk debuut van nieuwe trainer Emilio Ferrera.