Mollem praat met Kobbegem over toekomst

Het gaat het voetbal in Asse niet echt voor de wind. Mollem (0 op 48) en Kobbegem dreigen ten onder te gaan als er niet gauw een oplossing komt voor de sportieve en andere problemen.

Twee jaar geleden kregen de voetbalterreinen in Mollem een nieuwe eigenaar, de Assese zakenman Kris Van Handenhoven. Die garandeerde dat de velden bewaard blijven maar had ambitieuzere plannen met de infrastructuur die hij ook voor andere veldsporten wil openstellen.

Kobbegem dreigt dan weer zonder voetbalveld te vallen aangezien ook die eigenaar zijn grond wil verkopen. Ondertussen werken beide ploegen al een jaartje samen.

Voorwaarts Mollem wil nu eerst met Kobbegem praten vooraleer het bestuur een beslissing over de toekomst van de club neemt. Er is de mogelijkheid om in het project van Kris Van Handenhoven te stappen maar ook andere pistes worden niet uitgesloten. Uiteindelijk zullen het de bestuursleden zijn die de knoop moeten doorhakken.