Nieuwe stunt van Asse-Lennik

Waar moeten wij de superlatieven blijven halen om de nieuwe stunt van BeHappy2 Asse-Lennik te beschrijven? In de heenronde van de halve finale van de beker van België versloegen ze Knack Roeselare met 3-1

In set 1 ging superfavoriet Roeselare al meteen de boot in met vrij duidelijke cijfers: 25-19 voor Asse-Lennik. Set 2 was opnieuw voor de thuisploeg met 25-21. De derde set moest het team van coach Devoghel aan de bezoekers laten met 21-25 maar de vierde set werd opnieuw binnen gehaald met 25-19.

Op 28 december speelt Asse Lennik de terugmatch in Roeselare. Als ze ook hier het laken naar zich toe weten te halen, dan spelen zij de finale van de beker in Antwerpen en komt de droom van manager Pascal Debels echt uit.

Moet het nog gezegd dat Asse-Lennik in de voorbije weken een perfect parcours reed door naar de tweede plaats te klimmen in de competitie, de Europese tegenstander uit Oekraïne uit te schakelen en nu ook nog eens Roeselare een nederlaag te bezorgen?