Voetbaloverzicht : Strombeek ondanks winst uitgeschakeld

KFC Strombeek speelde Eppegem van het kastje naar de muur maar ondanks de 2-0 overwinning is de ploeg van Alain Cneudt uitgeschakeld. De heenronde werd met 2-0 verloren en dus moest de thuisploeg vol aan de bak. Berreho scoorde de 1-0 en de Buyser knalde een strafschop op doelman Vandenbossche. Na de rust pegelde Roel Van Den Brande de 2-0 op het bord en Meftah was nadien nog dicht bij de 3-0 maar het nodige geluk ontbrak. Eppegem kroop door het oog van de naald en gaat naar de finale dankzij een betere rangschikking in de reguliere competitie. De wedstrijd was tevens de laatste voor Bert Van Zeebroeck die kan terugkijken op een rijkgevulde carrière, maar helaas de schoenen aan de haak hangt.

Mazenzele kende een complete offday en verloor met 6-0 op het veld van Saint Michel. SK Leeuw versloeg Genappe met 4-1. Van Roy opende de score en op het kwartier bracht Gonzales de 2-0 op het bord. De bezoekers kwamen terug in de match via een doelpunt van Charlier maar in de slotfase namen T. Van Roy en Pollefoort alle twijfels weg. Leeuw is groepsleider en neemt een serieuze optie op de promotie.

Topartikels bij Goeiedag.be