De Ankering is opnieuw ‘sportiefste school’

Atletiekclub Grimbergen organiseerde naar jaarlijkse gewoonte een sporthappening voor de leerlingen van de negen lagere scholen uit Grimbergen. Kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar konden er op een speelse manier kennismaken met de atletieksport in al haar facetten. De 15de happening was meteen goed voor een recordeditie met 252 deelnemende leerlingen.

Het evenement moest dit jaar noodgedwongen naar het centrum van Grimbergen uitwijken omdat de atletiekpiste in Humbeek wordt heraangelegd. Net als vorig jaar loodsten de leerlingen van de Ankering uit de Verbrande Brug hun school naar de overwinning voor de Cirkel uit Humbeek. Het Prinsenhof uit Grimbergen werd opnieuw derde. De Ankering mag zich dus een jaar lang ‘sportiefste school van Grimbergen’ noemen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise