Voetbaloverzicht: FC Dender verliest van Torhout

FC Dender deed een zeer slechte zaak in de strijd om het behoud. Dender verloor met 2-1 van rode lantaarn Torhout. Norman Sylla bracht de bezoekers op 0-1 maar Coppin stelde enkele minuten later gelijk. Een kwartier voor tijd scoorde diezelfde Coppin zijn tweede van de avond en stuurde zijn ex-ploegmaats zonder punten naar huis.

Grimbergen speelde 1-1 gelijk op het veld van Union. Koen Verhaeghe scoorde het doelpunt voor blauw wit. Oosterzonen verloor en daardoor springt Grimbergen naar de voorlaatste plaats op twee punten van Diegem.

In bevordering verloor Wolvertem op het veld van Zele met 2-0 terwijl Terjoden-Welle won met 6-2 van Pepingen. T-W stond 1-2 in het krijt maar doelpunten van Donkor(2x), Lepage(hattrick) en De Rouck zorgden voor de verdiende overwinning in deze moeilijke en onzekere periode.

In derde provinciale F haalde FC Borght stevig uit. Het won zijn inhaalmatch met 2-8 van RWDM.Redolfi scoorde drie keer. Mazenzele won met 1-0 van Sint-Jozef Londerzeel dankzij een doelpunt van Mestdagh. Donderdagavond verloor Hekelgem met 2-0 van Steenhuffel.

Kobbegem versloeg Asse-Terheide met 1-0.