SK Terjoden Welle op eindrondekoers

De studieronde in deze partij duurde slechts een kwartiertje. Het was de thuisploeg die voor het eerste gevaar zorgde. Steenwegen schilderde een vrije trap op het hoofd van Galeri. Goossens pakte in twee tijden. Bij de volgende mogelijkheid zette Janssens, Galeri voor Goossens. De spits schoof het leder onder de doelman maar zag de bal stranden op de paal. Aan de overzijde kon Pauwels op doel trappen. Deweerdt kon redden. Nadien opnieuw de thuisploeg maar het schot van Ngangue belandde op de vuisten van Goossens. De Rouck vond Donkor en deze haalde uit met een volley. Opnieuw was Deweerdt paraat. Op de 40ste minuut kon De Rouck de bal afsnoepen van Henseval. De aanvaller zette de bal goed voor en Donkor kon makkelijk de 0-1 binnen trappen.

Meteen na de pauze opnieuw druk van Overijse. Galeri kopte naast. Op tegenaanval verscheen Lepage alleen voor Deweerdt. De thuisdoelman redde met de voet. Nog in dezelfde minuut zag Galeri de gelijkmaker opnieuw op de paal stranden. De thuisploeg bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker maar de bezoekers kregen op tegenaanval de gevaarlijkste kansen. Coppens zette een aanval op via Lambrecht maar kon zijn actie niet afwerken. Op de 73ste minuut verkeek de ganse thuisdefensie zich op een lange bal van Verhasselt en Lepage kon makkelijk de 0-2 binnentikken.  Overijse probeerde nog de aansluitingstreffer te scoren maar echte kansen kreeg het niet meer.
Door deze overwinning komt SKTW op gelijke hoogte van Overijse in het klassement.(kdd)   

T. Overijse: Deweerdt, Roelands, Charlier, Steenwegen, Buyuk (78’ Wouters), Janssens, Galeri, Vander Elst, De Mol (62’ Huybrechts), Ngangue, Henseval

SKTW: Goossens, Lambrecht, Donkor (66’ Coppens), Verhasselt, Pauwels, Deppé (80’ Vander Linden), De Meyer, De Rouck, Kestens (85’ Heymans), Van Der Heyden, Lepage

Doelpunten: 40’ Donkor (0-1), 73’ Lepage (0-2)

Gele kaarten: De Rouck, Charlier, Roelands

Scheidsrechter: Domine
Ass.-scheidsrechters: Van Hemelryck, Nauwelaers