Glenn Geeraerts niet langer manager-trainer van FC Merchtem 2000 (met update)

Paul Staels, voorzitter van FC Merchtem 2000, kondigt aan dat de “samenwerking tussen FC Merchtem 2000 en manager-trainer Glenn Geeraerts, bij ingang van deze, wordt stop gezet. De visie van Glenn Geeraerts en het bestuur van de club waren tĂ© uiteenlopend”.

Het persbericht dat later op  de avond werd verspreid:

FC MERCHTEM 2000 zet samenwerking met Glenn Geeraerts stop.

FC Merchtem 2000 en Glenn Geeraerts hebben in onderling overleg besloten om de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. De strategische visie van de club en de persoonlijke ambities van de hoofdcoach bleken niet langer verenigbaar. 

Glenn Geeraerts kwam in 2010 aan het sportieve roer van FC Merchtem 2000. Onder zijn leiding realiseerde de club de promotie naar tweede provinciale, waar ze momenteel meestrijdt aan de top van de rangschikking. Geeraerts bekleedde binnen de vereniging tevens een belangrijke functie op commercieel en bestuurlijk vlak.

De club wil de ingeslagen weg van professionalisering en focus op jeugdbeleid onverminderd verderzetten. Hiervoor gaat ze op zoek naar een nieuwe sportief verantwoordelijke die dit beleid in de praktijk kan omzetten. De algemene, commerciële en bestuurlijke taken van Glenn worden verdeeld onder andere personen binnen de structuur, welke verder wordt uitgebreid. 

Het bestuur van FC Merchtem 2000 bedankt Glenn Geeraerts voor zijn inspanningen en betrokkenheid tijdens de afgelopen seizoenen. We wensen Glenn veel succes in zijn toekomstige uitdagingen.

Paul Staels

Voorzitter