N-VA Opwijk Mazenzele presenteert volledige lijst

Ook bij N-VA Opwijk-Mazenzele is de volledige lijst nu gekend. Op de jaarmarkt kon men aan de stand van de partij al zien wie allemaal de kandidaten zijn. De plaatsen die al die gezichten toebedeeld kregen zijn nu kenbaar gemaakt.

Grote verrassingen zijn daar niet bij. Dat huidig burgemeester Inez De Concink geen kandidaat meer zou zijn had ze zelf al eerder kenbaar gemaakt.

Huidig schepen Johan Deleu is de lijsttrekker. Dan volgt Els Van Buggenhout en Jan Couck, de andere schepen staat op drie. Patrick De Smedt is de lijstduwer. In feite zijn negen huidige mandatarissen opnieuw present alsook drie mensen die zes jaar geleden ook de lijst bevolkten. Daarnaast zijn er elf nieuwe gezichten.

Voorzitter Willem De Pauw: “De lijst is een mooie combinatie van ervaren mensen en nieuwkomers. Opnieuw de grootste partij worden is onze ambitie om zo ons werk verder te kunnen zetten.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk