11 juli-viering in Hof ten Hemelrijk

Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap bij gaat dit jaar door op donderdag 11 juli 2024 in de arena (park) van het gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk.

Het begint er om 19 uur met het academisch gedeelte waarbij de laureaat van de cultuurprijs zal worden bekend gemaakt. Daarna volgt een voordracht van de dorpsdichter. De prijsuitreiking aan de drie winnaars van de wandeltocht Erfgoeddag 2024 – Oppèk onze thuis! staat eveneens op de agenda.

Om 20 uur mag iedereen meezingen tijdens het optreden van 4Tact: De Stangers Tribjoet Band. De vier stemmen die het repertoire van de legendarische “Strangers” in stand houden, laten zoveel mogelijk mensen genieten van geweldige hits. Ze brengen deze nummers doorspekt met humor, veel kostuumwissels en een stevige dosis enthousiasme! De toegang is gratis.

Vlaanderen Feest is een initiatief voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Deze 11-juliviering wordt georganiseerd in het Gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk in samenwerking met Adviescommissie cultuur-toerisme en Adviesraad Vlaams Beleid. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk