samen1745 organiseerde ‘hartjesactie’ voor het goede doel

Op vrijdag 9 februari verkochten de kandidaten en bestuursleden van samen1745 pralines op de wekelijkse markt. De opbrengst gaat naar een Opwijks goed doel.

“We kozen symbolisch voor de periode rond Valentijn en verkopen pralines in hartjesvorm,” vertellen Annie Vermeiren en Anne Joye, twee van de initiatiefnemers. “Dankzij de samenwerking met een Opwijkse chocoladeleverancier kunnen we een mooi pakketje aanbieden voor vijf euro. De winst van de verkoop gaat volledig naar De Wereld van Indra.”

De Wereld van Indra ondersteunt kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar die een moeilijke periode doormaken en voor wie naar school gaan tijdelijk moeilijk verloopt. Ze krijgen de kans om nieuwe interesses te ontwikkelen en hun motivatie te (her)ontdekken.

Op de foto van links naar rechts: Marijke De Vis, Anne Joye, Annie Vermeiren, Hilde Van de Velde, Nancy Papaert, Joris Berghman en Tom Bosman. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk