KVT Sterrenregen presenteert: ‘Help, mijn vrouw wil op cruise’

De generale repetitie is achter de rug, de bühne is afgeborsteld en het spektakel kan beginnen! KVT Sterrenregen is vanaf vrijdag 12 januari aan zet in de parochiezaal te Droeshout. Willy Segers regisseert er een achtkoppig team en die brengen ‘Help! Mijn vrouw wil op cruise.

Het stuk is een blijspel van de hand van Willy Gillis en Gaston Veltjen in drie bedrijven en wordt op de planken gezet door vier dames (Lien De Temmerman, Lucinda Callaert, Els Debrucker en Sandra Lofano) en door volgende vier heren ( Bart Van Biesen, Bjorn Deschrevel, Frank Gillijns en Tibo Van Buggenhout). Hierbij zitten drie volstrekt nieuwe gezichten.

Herkenbare en onverwachte situaties aan boord van een cruiseschip dat de Middellandse Zee tot vaarbasis heeft, schept voldoende mogelijkheden om onverwachte en erg grappige toestanden te creëren en op de lachspieren te werken.

Er zijn niet alleen de spelers maar ook een schare decorbouwers onder leiding van Pierre Vanderborght, techniekers, en vele helpende handen.

Naast vrijdag 12 januari wordt er nog gespeeld op  zaterdag 13 en zondag 14 januari en donderdag 18 en vrijdag 19 januari 2024. De avondvoorstellingen vatten aan om 19.30 uur en de matinee van zondag om 14.30 uur. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk