Opwijk laat marktdag bruisen

“Op vrijdag 15 december 2023 laten we de wekelijkse markt op de Borchtsite in Opwijk-Centrum extra bruisen met actie en animatie. De succesvolle stempelactie van het voorjaar komt terug. Wie zijn aankopen doet bij vier marktkramers, kan zo vier verschillende stempels verzamelen. De volle stempelkaart kan aan de infostand van Dienst Vrije Tijd ingeruild worden voor een horecabon van vijf euro,” aldus schepen van Markten Jan Couck.

Elke marktbezoeker ontvangt er ook een gratis kerstroosje (zolang de voorraad strekt). “We sturen ook nog een vrolijk duo op pad met een bijzondere missie: deel aan al onze marktkramers én bezoekers kerstcadeautjes uit in de vorm van poëtische verzen en positieve vibes. Want het is Kerstmis voor iedereen!”

 Er wordt opnieuw per toeval één “Klant van de week” aangeduid, die een ereteken én een marktbon ter waarde van 25 euro wint. Een marktdag om te noteren dus, want het ideale en ultieme moment om originele en kwaliteitsvolle kerstpakjes te kopen bij de Opwijkse marktkramers. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk