Veerle Verhaegen (Gemeente Opwijk) behaalt 3de plaats in prestigieuze Servantes Award

Donderdag 27 oktober 2022 werden voor het eerst de Servantes Awards uitgereikt in drie categorie√ęn: beste nieuwkomer, de teamprijs en de categorie loopbaan. De prijzen geven een positieve erkenning aan professionals van lokale besturen. In de categorie ‚Äúbeste nieuwkomer‚ÄĚ werd Veerle Verhaegen genomineerd door de medewerkers van het gemeentebestuur van Opwijk. Ze behaalde er een prachtige 3de plaats.

Burgemeester Inez De Coninck: “Veerle trad in dienst op 1 mei 2021 als coördinator informatiebeheer bij de gemeente Opwijk. Haar collega’s en medewerkers stuurden buiten haar medeweten haar kandidatuur in, met onder andere volgende motivatie: Veerle haar leiderschapsstijl is enthousiast en aanstekelijk. Ze staat héél positief in het leven en straalt dat ook uit binnen haar job. Ze luistert naar de collega’s, hakt knopen door en geeft hierdoor rust en duidelijkheid.

Ze liet een functie in het onderwijs (met veel vakantie) achter voor een gevarieerde baan in een lokaal bestuur met v√©√©l complexiteiten en wat minder vakantie. Ze biedt eenvoudige, simpele en werkbare oplossingen aan die een grote meerwaarde betekenen en de samenwerking tussen diensten sterk bevordert.‚ÄĚ

Mooie woorden, die de jury apprecieerde en beloonde met een bronzen plak. Woorden van lof waarin ook het gemeentebestuur van Opwijk zich volmondig kon vinden. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk